SuperHeld is er ook voor scholen!

Wil je de weerbaarheid van je leerlingen vergroten? Dat kan!

SuperHeld heeft meerdere opties. In combinatie met de weerbaarheidstraining voor de kinderen, bieden wij ook coaching aan voor leerkrachten.

Een veilige en betrouwbare schoolomgeving met de weerbaarheidstraining van SuperHeld!

Lessen
0
Kids gecoacht
+ 0
Ervaring
0 jaar

Persoonlijke weerbaarheidstraining voor kinderen

Wil je de weerbaarheid van je leerlingen vergroten? Dat kan!
SuperHeld heeft meerdere opties. In combinatie met de weerbaarheidstraining voor de kinderen bieden wij namelijk ook coaching aan voor leerkrachten.

Naast de online weerbaarheidstraining voor thuis met bijbehorende opdrachten biedt SuperHeld dus een fysieke optie aan voor scholen. Tijdens de weerbaarheidstraining kunnen de kinderen zich op sociaal en emotioneel vlak verder ontwikkelen. SuperHeld geeft de kinderen die dat nodig hebben net een extra duwtje in de rug om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ieder kind heeft zijn of haar eigen verhaal en er is genoeg ruimte om dat te delen.

Inaya (8 jaar)
Lees verder
Superheld is een super cursus! De juf praat heel lief en ik vind het heel leuk om de opdrachten uit mijn werkboek te maken. Ik vind het leuk om positief te denken. Dat doe ik heel vaak. Ik wist niet dat er een taal van je lichaam was. Ik heb geleerd hoe je kan laten zien of iets wel of niet leuk vind. Bedankt juf Houda!
Mama Nadoua
Lees verder
Mijn kids (11 en 9) spreken nu nog over welke gedachten je vooruit helpen en welke niet. Mindset is een woord die ze al kennen. Zo fijn om dat in de cursus Superheld in makkelijke taal weer terug te horen. Dank je Houda, voor empowerment ook mogelijk te maken aan kleine kinderen! ✨
Moeder van Amina
Lees verder
Mijn dochter heeft deelgenomen aan de cursus ‘SuperHeld’, een online weerbaarheidstraining. Wij hebben het als zeer positief ervaren om de training online te doen. Als ouder word ik goed op de hoogte gehouden van alles.
Moeder van Adyan
Lees verder
Mijn dochter heeft veel geleerd over haar positieve eigenschappen. Ze heeft kwaliteiten leren benoemen (mindset) en geleerd hoe ze de nadruk daarop kan leggen.
Moeder van Zehra
Lees verder
Mijn dochter kijkt er iedere keer weer naar uit, leert haar sterke eigenschappen en verbeterpunten kennen. Als ouder vind ik het allerbelangrijkste dat middels dit programma de boodschap wordt gegeven om altijd in jezelf te blijven geloven.
Moeder van Hafsa
Lees verder
De opdrachten hebben haar goed geholpen bij de toetsen ze kon haar toets maken door te blijven zeggen ik kan het, ben jullie heel erg dankbaar.
Moeder van Zayd
Lees verder
De training is een leerzame training mijn zoontje heeft er veel baat bij gehad. Ook heel duidelijk voor het kind en vooral makkelijk te volgen. Na de training zei mijn zoon heel "trots op zichzelf te zijn. SuperHeld training is daarom zeker een aanrader die het kind motiveert en inzichten geeft om vooral te durven. Wij hopen dat er een deel 2 komt.

Coaching voor leerkrachten

SuperHeld is er ook voor de leerkrachten! In combinatie met de weerbaarheidstraining voor de leerlingen helpt SuperHeld de leerkrachten om beter in verbinding te staan met zichzelf en de klas. Een positieve mindset, geloof in eigen kunnen en je goed voelen om een stevig fundament voor de leerprestaties van je leerlingen te vormen. Dat is waar het in deze workshops om draait.

 Soms is het als leerkracht lastig om de specifieke behoeften van je leerlingen duidelijk in kaart te brengen. Naast het lesgeven wil je graag inspelen op de sociaal emotionele ontwikkeling. Dit kan soms een uitdaging zijn. Dat stevige fundament vormt uiteindelijk de basis voor ieder kind om zich optimaal te kunnen ontplooien.

Weerbaarheidstraining ook op jouw school?

Dan kun je de weerbaarheidstraining voor de leerlingen combineren met twee coaching workshops voor leerkrachten. De workshops worden geheel op maat (vanuit de behoeften en wensen van de leerkrachten) ingevuld.

Heb je als school interesse in een van deze opties? Neem dan snel contact op en dan komt SuperHeld binnenkort bij je langs!

Scroll naar boven