SuperHeld Sarah!

“Je bent precies zoals je bent”

Leer onze kleine en grote superhelden kennen in de podcast waar onze superhelden op hun eerlijkst zijn. Want groeien doe je samen! In deze podcast een hele speciale gast: Sarah (8 jaar).

Op de openingsvraag: “waar denk je nu aan”, reageert Sarah meteen: “aan wat ik gisteren heb gedaan.” Springen bij Jumping Skills, iets waar Sarah fan van is. Een positieve gebeurtenis in de afgelopen tijd voor Sarah was het gaan naar (verjaardags)feestjes, wat in de tijden van de pandemie helaas niet kon en wat zij erg had gemist.

Een mooiere reactie op de vraag: waar ben je trots op, kon zij niet geven. Sarah reageerde met volle overtuiging: “op mezelf.” Ze speelt graag met andere kinderen. “Het gaat soms wel en soms niet goed op school. Maar dan laat ik dat niet goede snel van mij afglijden.” Sarah wordt wel eens gepest. “Ze schelden mij uit, of willen grapjes uithalen en dat vind ik niet leuk. Dan zeg ik stop, maar dan stoppen ze niet. Dan ga ik naar een leerkracht.”

Sarah deed mee aan SuperHeld en maakte vol enthousiasme het werkboek. “Ik vind het vooral leuk dat het over zelfvertrouwen gaat en dat je zekerder wordt.” De opdracht dat Sarah een ander moest aanmoedigen was een van haar favorieten. “Ik zei dan: je kan het en jij bent precies zoals je bent, dat zeg ik soms ook tegen mezelf.”

Leer deze kleine superheld kennen en beluister de eerlijke podcast!

Muziek door Jingleman Lucas de Gier

Wil jij ook graag in de podcast dan kan je mailen naar info@superheldvoorkids.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven