SuperHeld Inaya!

‘’Je kan het en je hoeft je nooit zorgen te maken, want het komt altijd goed!”

Leer onze kleine en grote superhelden kennen in de podcast waar onze superhelden op hun eerlijkst zijn. Want groeien doe je samen! In deze podcast een hele lieve gast: Inaya (8 jaar).

Terwijl Inaya aanwezig is tijdens het opnemen van deze podcast is ze ook best wel zenuwachtig voor een toets die ze morgen heeft. “Bij de Arabische les heb ik een toets van 40 woorden, ik heb het woord heel vaak gezegd met het Nederlandse woord erbij en zo leer ik het.” Dat moet vast goedkomen!

Inaya speelt graag met haar neefjes en nichtjes bij haar oma. Ze is trots op haar familie. “Ik ben trots op iedereen in mijn familie.” Inaya is dus echt een familiemens!

Ook speelt Inaya graag met haar vriendinnen en dan doen ze allerlei leuke spelletjes. “Sommige kinderen uit mijn klas worden wel gepest, bij mij gebeurt dat gelukkig nooit en ook niet bij mijn vriendinnen.” Wel herkent Inaya dat andere kinderen in haar klas soms worden gepest om wat ze doen, dan worden ze uitgelachen vertelt ze. “De juf gaat de kinderen dan waarschuwen, dan zegt ze dat de kinderen niet irritant mogen doen.”

In de weerbaarheidstraining van SuperHeld vond Inaya het leukste om een maatje aan te moedigen. “Ik zei dan: je kan het en je hoeft je nooit zorgen te maken, want het komt altijd goed!” Inaya zegt dat eigenlijk nooit tegen zichzelf. “Ik vertrouw er gewoon op dat ik het kan!” 

Leer deze kleine superheld kennen en beluister de eerlijke podcast!

Muziek door Jingleman Lucas de Gier

Wil jij ook graag in de podcast dan kan je mailen naar info@superheldvoorkids.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven