SuperHeld Imran!

“Waarom doen jullie dat? Houd ermee op!”

Leer onze kleine en grote superhelden kennen in de podcast waar onze superhelden op hun eerlijkst zijn. Want groeien doe je samen! In deze eerste podcast een hele speciale gast: Imran (8 jaar).

In de eerste vraag die aan Imran wordt gesteld blijkt maar weer dat kleine superhelden altijd eerlijk zijn. “Waar denk je nu aan?” Waar Imran meteen op antwoord: “ik denk aan pizza’s”. Ook vertelt hij dat hij laatst met zijn vriendje in een boom klom, een groot avontuur voor deze SuperHeld. “Ik kijk meestal van die actiefilms en dan maken ze coole trucjes en dan probeer ik het na te doen, dus dan klim ik gewoon in bomen.”

Ook vertelt hij dat hij wel eens wordt gepest op school en dat hij dat soms dan terug doet. “Ik denk gewoon: waarom doen jullie dat, houd ermee op.”

Imran deed mee aan SuperHeld en werkte enthousiast in het werkboek. Hij vond de opdrachten leuk om te doen en ontdekte zijn eigen kracht. “Mijn kracht is dat ik heel goed kan voetballen, ik vind de ballen schoppen en trucjes maken het allerleukste”.

Leer deze kleine superheld kennen en beluister de eerlijke podcast!

Muziek door Jingleman Lucas de Gier

Wil jij ook graag in de podcast dan kan je mailen naar info@superheldvoorkids.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven