SuperHeld Asiya!

“Stop, ik vind het niet leuk”

Leer onze kleine en grote superhelden kennen in de podcast waar onze superhelden op hun eerlijkst zijn. Want groeien doe je samen! In deze podcast een hele speciale gast: Asiya (8 jaar).

Asiya is altijd positief, dat is haar grootste superkracht. Een grote stoere meid die eventjes moet nadenken wanneer er wordt gevraagd: “waar denk je nu aan?”. Maar daarna het antwoord geeft: “dat ik op school ben.” Ze heeft school zeker gemist de afgelopen periode en vindt leren ontzettend leuk. Ze is gek op rekenen, een rekenwonder dus.

“Kun je iets benoemen van de afgelopen tijd op school dat positief was?” Was de vraag die wij aan Asiya stelde. Haar antwoord: “dat ik niet iets heb teruggedaan. Dus dat iemand mij ging slaan en ik het niet terug ging doen.” Ze is trots op het feit dat ze altijd voor zichzelf op kan komen. “Ik zeg dan gewoon: stop, ik vind het niet leuk”.

Asiya sport graag in een team en is fan van voetbal. Ook zij deed mee aan SuperHeld. De opdracht waarbij ze iets positiefs moest zeggen over iemand anders vond Asiya het leukste. “Ik heb mijn moeder, vader en tante daarvoor gekozen. Ik wil graag van hen leren om zorgzaam te zijn.”

Leer deze kleine superheld kennen en beluister de eerlijke podcast!

Muziek door Jingleman Lucas de Gier

Wil jij ook graag in de podcast dan kan je mailen naar info@superheldvoorkids.com

1 gedachte over “SuperHeld Asiya!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven