SuperHeld Liv!

“Ik ben zelf heel aardig tegen mensen, dan is het ook leuker om met anderen te spelen.”

Leer onze kleine en grote superhelden kennen in de podcast waar onze superhelden op hun eerlijkst zijn. Want groeien doe je samen! In deze podcast een hele gezellige gast: Liv (9 jaar).

Liv vindt het best wel spannend om als gast aanwezig te zijn in de podcast, maar gelukkig vindt ze het ook ook wel erg leuk! Haar naam heeft een prachtige betekenis: “Leven en beschermen.”

Ze is gek op dansen en wanneer ze mag optreden tijdens een dansvoorstelling is Liv helemaal in haar element. Waar Liv trots op is? “Dat heel veel mensen aardig tegen mij zijn. Ik ben zelf ook heel aardig tegen mensen, dan is het ook leuker om met anderen te spelen.”

Liv voelt zich fijn op school en wordt zelf gelukkig niet gepest, maar haar beste vriendinnetje soms wel. “Ik ga haar dan gelijk troosten.” Dat vindt ze soms best wel lastig. In de weerbaarheidstraining van SuperHeld heeft Liv geleerd hoe ze hier mee om moet gaan. De opdracht over positieve opmerkingen vond ze het leukste om te doen. “Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want je hebt goed geoefend.”

Leer deze kleine superheld kennen en beluister de eerlijke podcast!

Muziek door Jingleman Lucas de Gier

Wil jij ook graag in de podcast dan kan je mailen naar info@superheldvoorkids.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven