SuperHeld Khadija!

“Als ik met iemand praat blijf ik praten, er is geen stop haha.’’

Leer onze kleine en grote superhelden kennen in de podcast waar onze superhelden op hun eerlijkst zijn. Want groeien doe je samen! In deze podcast een hele lieve gast: Khadija (10 jaar).

Op de eerste vraag: “waar denk je nu aan?”, antwoordt Khadija: “dat het een hele leuke podcast wordt”. Dat is nog eens een fijne binnenkomer en positieve gedachte!

Khadija weet niet zo goed waar ze trots op is. “Misschien dat ik mijn best doe op school? Ik vind rekenen best wel leuk.” Ze speelt graag met vriendinnetjes op school.

Vol enthousiasme deed Khadija mee aan SuperHeld. “De opdracht over eigenschappen vond ik het leukste. Ik schreef als positieve eigenschap ‘lief’ op en als negatieve eigenschap ‘onhandig’. Ik laat snel drinken vallen.”

Khadija zou graag willen leren om iets minder druk te zijn. “Als ik met iemand praat blijf ik praten, er is geen stop. Zelf heb ik daar niet echt last van.” Haar grootste kracht? Doorzetten! “Om goed te leren rekenen en goede cijfers te halen moet ik mijn best doen en doorzetten.” Khadija zou als superkracht wel willen vliegen. “Het liefste dan naar Dubai!”

Leer deze kleine superheld kennen en beluister de eerlijke podcast!

Muziek door Jingleman Lucas de Gier

Wil jij ook graag in de podcast dan kan je mailen naar info@superheldvoorkids.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven