Helaas, je hebt de aanbieding gemist

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Je kunt de SuperHeld weerbaarheidstraining nog steeds aanschaffen voor de normale prijs.

Schrijf je kind nu in voor deze online weerbaarheidstraining!
In deze praktische en speelse training, wordt je kind weerbaarder en leert het positiever denken.

Inaya (8 jaar)

Superheld is een super cursus! De juf praat heel lief en ik vind het heel leuk om de opdrachten uit mijn werkboek te maken. Ik vind het leuk om positief te denken. Dat doe ik heel vaak. Ik wist niet dat er een taal van je lichaam was. Ik heb geleerd hoe je kan laten zien of iets wel of niet leuk vind. Bedankt juf Houda!

Mama Nadoua

Mijn kids (11 en 9) spreken nu nog over welke gedachten je vooruit helpen en welke niet. Mindset is een woord die ze al kennen. Zo fijn om dat in de cursus Superheld in makkelijke taal weer terug te horen. Dank je Houda, voor empowerment ook mogelijk te maken aan kleine kinderen! ✨

Wat krijg je?

Online lessen

4 online lessen met video’s: bij iedere les krijg je toffe opdrachten en een interactieve quiz. De video’s en opdrachten bekijk en maak je op eigen tempo. 

Gedrukt en digitaal werkboek

Elk kind ontvangt een werkboek met opdrachten. Direct na aanmelding krijg je als ouder een exemplaar thuisgestuurd; het werkboek kan ook digitaal gedownload en ingevuld worden. Zo kan je kind zelf kiezen hoe het te werk gaat.

Vragen

Ouders en kinderen kunnen altijd hun vragen stellen op het platform via de knop “stel je vraag aan Houda”. Meer hierover in het introductie filmpje dat je direct ontvangt na je aankoop. Via de mail info@houdaloukili.com kun je ook altijd je vraag stellen.

Interactieve groepssessie

Elke eerste maandag van de maand wordt er voor de ouders een interactieve groepssessie georganiseerd (online), waar Houda vragen zal beantwoorden.

Ook krijgen de kinderen twee keer een interactieve sessie.

Video's

Direct na je aanschaf ontvang je een introductie video, over alle ins en outs van de website en de beste manier om te leren voor je kind. Je hebt direct toegang tot ondersteunende video’s die het kind helpen bij het maken van de opdrachten.

Twee maanden toegang

Je account is voor twee maanden actief, wij adviseren om 1 les per week te maken. Het proces wordt online in de gaten gehouden door Houda.

Fatima moeder van B. 7 jaar

Allereerst hartelijk dank voor deze prachtige cursus die je hebt ontwikkelt.

Ik geloof erin dat ieder kind en iedere ouder er baat bij zal hebben. Dit, omdat de emotionele ontwikkeling de basis vormt voor ons allen. De cursus Superheld heeft bij mijn kind gezorgd voor bewustwording. We hebben het wel vaker over situaties waar hij emotioneel over is. We kletsen erover totdat we het ombuigen naar iets positiefs.

De opdrachten in de cursus deden hem beseffen dat hij invloed heeft op zijn gedachten. Hoe ik me voel komt door wat ik denk. ‘’Maar mama, wat ik denk is toch echt gebeurt?’ Het besef van dat hetgeen wat gebeurt niet verandert kan worden maar wel onze gedachten erover. En de vraag of het altijd waar is wat we denken, hebben ook voor nog meer bewustwording gezorgd. Ik ben enorm dankbaar voor dit proces. Ik denk dat het iets is waar we allen in zullen blijven groeien. Houda, nogmaals bedankt!

Tijdens de Weerbaarheidstraining gaan we aan de slag met:

Een Positieve Mindset

Een positieve mindset is belangrijk voor je kind. Maar wat betekent het precies? En hoe zet je negatieve gedachtes om in positieve gedachtes?

Je Beste Eigenschappen

Elk kind heeft unieke eigenschappen. Wij leren je kind om zijn of haar eigen kracht te ervaren en deze goed in te zetten.

Krachtige Houdingen

Wie stevig in zijn schoenen staat, kan beter zijn grenzen aangeven en voor zichzelf opkomen. Aan het eind van deze les weet je kind welke houdingen krachtig zijn.

De Held In Jou!

Het is belangrijk dat je kind leert om trots te zijn op zichzelf, zelfvertrouwen opbouwt en zichzelf als SuperHeld ziet.

Deze cursus is geschikt als je kind moeite heeft met:

 1. Positief denken
 2. Voor zichzelf op te komen
 3. Contact leggen met andere kinderen
 4. Reguleren van emoties

Wat leert je kind

 1. Inzicht krijgen in eigen kracht
 2. Positief denken
 3. De juiste houding aannemen
 4. Verschillende houdingen herkennen
 5. Stevig staan en zelfvertrouwen uitstralen
 6. De ‘groeimindset’ inzetten
 7. Emoties van jezelf en een ander herkennen

Weerbaarheidstraining voor maar € 127

Scroll naar boven