Echte SuperHelden groeien met de Groeikaartjes!

Gun jij je kind meer zelfvertrouwen, maar weet je niet goed hoe? Maak dan gebruik van de SuperHeld Groeikaartjes! 

Iedere dag een simpele, leerzame en waardevolle reminder om trots op jezelf te zijn.

Het is tijd om trots op jezelf te zijn!

Wie positief over zichzelf denkt en praat, krijgt meer zelfvertrouwen. En dat straalt een kind ook uit! Groeikaartjes zorgen ervoor dat kinderen hun gevoelens op een laagdrempelige manier beter kunnen benoemen en lekkerder in hun vel zitten. 

Trek iedere dag een groeikaartje en:

Natasja moeder van Isa

“Ik zou je nog een terugkoppeling geven over hoe isa de kaartjes vind. We hebben het samen gedaan want zij vond het leuk als zij een kaartje pakte dat ik er ook 1 moest pakken. Tot 3 keer toe hadden we beide hetzelfde kaartje gepakt. Ze reageerde er erg leuk op en vind het helemaal leuk om samen met mij te doen. Leuke manier om op speelse wijze aan het zelfvertrouwen te werken!”

Tobias (10)

"De helpende gedachten hielpen mij echt om positiever te denken! En ik nam de groeikaartjes bijvoorbeeld mee naar school als ik een toets moest maken."

Extra zelfvertrouwen op ieder moment van de dag

Hoe werkt het dan precies? De groeikaartjes zijn er voor ieder moment op de dag: thuis, in de klas, op de kinderopvang of bij coachingpraktijken. Als binnenkomer of afsluiter van de dag, of bijvoorbeeld als je kind iets erg spannend vindt, zoals een toets. Door even op het groeikaartje te kijken, leert je kind om positieve gedachten te hebben.

Laat je kind een kaartje aanwijzen of trekken en start er een gesprek over. Je kunt de dag hiermee starten of juist afsluiten. De groeikaartjes meenemen naar school? Ook dat kan! Laat je kind een groeikaartje kiezen en die op zijn of haar tafeltje leggen. Je kunt ook een kaartje meegeven in de tas of broodtrommel. Dat is een leuke verrassing!

 

Mama Liv

"Wij gebruiken de groeikaartjes thuis regelmatig. Als mijn dochter een toets heeft, of een lastige dag achter de rug heeft omdat ze een onderdeel op school ingewikkeld vond bijvoorbeeld. Het helpt haar echt om negatieve gedachtes om te zetten naar een positieve mindset. Ik zie haar gezicht veranderen op het moment dat ze een kaartje pakt waarop staat: ‘Ik mag fouten maken’, Ik zet door’ of ‘Ik kan het’.

Voor mij als moeder is het een waardevolle toevoeging aan de weerbaarheidstraining SuperHeld. Op deze manier blijft mijn dochter zich bewust van de kracht van een positieve mindset. En stiekem leer ik er zelf ook nog van."

Weerbaarheidstraining kinderen

Dit is Houda

Mijn naam is Houda Loukili, ik ben 34 jaar en moeder van drie kinderen. Ik geef al meer dan 15 jaar weerbaarheidslessen aan kinderen waarin ik hen leer hoe je emoties erkent, herkent en reguleert.

Ook ik gebruik de groeikaartjes dagelijks. Samen met mijn kinderen kiezen we iedere dag een groeikaartje en bespreken we wat erop staat. Hieruit ontstaan de mooiste gesprekken! Ik zie dat de groeikaartjes daadwerkelijk iets bij hen losmaken. Met een positieve mindset leren kinderen veel sneller hoe ze kunnen reflecteren en met zelfvertrouwen vooruit kunnen komen. Ik gun ieder kind de positiviteit van de groeikaartjes!

Is jouw kind vaak onzeker?

Vind je kind het lastig om positief te denken en is je kind vaak onzeker? Laat de groeikaartjes helpen!

Positief denken is iets dat waardevol is voor het hele leven. Geef je kind daarom nu al zelfvertrouwen mee met behulp van de SuperHeld Groeikaartjes en bouw een sterke fundering van zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Nu voor maar 12,95!
Inclusief digitaal werkboek met verwerkingsoefeningen.

Scroll naar boven