Werk met je kind aan een positieve mindset

Weerbaarheid en zelfvertrouwen van je kind vergroten met de gratis tips en groeikaartjes.

Download nu Gratis E-book: werk met je kind aan een positieve mindset!

"Alles wat je aandacht geeft groeit."

Weerbaarheidstraining voor Positieve mindset kinderen

Dit is Houda

Mijn naam is Houda Loukili, ik ben 32 jaar en moeder van drie kinderen. Al 15 jaar geef ik weerbaarheidslessen aan kinderen waarin ik hen leer hoe je emoties erkent, herkent en reguleert. Daarnaast ben ik groot voorstander van de groeimindset. Met een positieve mindset leren kinderen veel sneller hoe ze kunnen reflecteren en met zelfvertrouwen vooruit kunnen komen.

Waarom werken met mij?
Als voormalig Nederlands kickbokskampioen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om op jonge leeftijd stevig in je schoenen te (moeten) staan. Nu is het een belangrijke tool in mijn gereedschapskist. Ik motiveer kinderen om te groeien en hun doelen te bereiken, hoe moeilijk de weg daarnaartoe ook lijkt.

Zo bied ik consultancy en coaching aan organisaties, in het bijzonder gericht op interculturele doelgroepen. En met een focus op jongeren. Daarnaast deel ik mijn verhaal als spreker op podia door het hele land. Altijd met groot enthousiasme, een deskundige aanpak en persoonlijke touch. Mijn motto? Als ik het kan, kun jij het ook!

Download nu Gratis E-book: werk met je kind aan een positieve mindset!

Scroll naar boven