SuperHeld Esmaa!

“Ik kan mensen goed helpen en ik ben lief voor mensen.’’

Leer onze kleine en grote superhelden kennen in de podcast waar onze superhelden op hun eerlijkst zijn. Want groeien doe je samen! In deze podcast een hele lieve gast: Esmaa (11 jaar).

Een hele mooie naam! Esmaa zit in groep 8, dat is een spannende en leuke tijd voor haar. “Ik weet nog niet echt wat ik wil doen hierna.” Spannend dus!

Esmaa gaat graag naar haar oma, het is daar altijd gezellig. Waar ze trots op is? “Dat ik goed kan tekenen. Ik teken dan poppetjes.” Op school heeft ze het naar haar zin. In de pauze speelt ze graag tikkertje. “Soms is het lastig dat sommige kinderen het soms verpesten voor de klas als ze vervelend zijn. Dan gaan we bijvoorbeeld geen film kijken.”

Gelukkig wordt Esmaa niet gepest. Ze deed wel mee aan SuperHeld en vond dat ontzettend leuk. “Ik vond de opdracht waarop je ging schrijven: ik heb, ik ben en ik kan, het leukste. Ik kan mensen goed helpen en ik ben lief voor mensen.”

Haar grootste kracht? “Ik kan heel goed beleefd zijn.” Esmaa zou als superkracht graag willen dat ze beter voor zichzelf kan opkomen. “Dat kan ik nog niet zo goed en wil ik graag leren.” Reflecteren is in ieder geval de eerste stap en dat gaat al heel goed!

Leer deze kleine superheld kennen en beluister de eerlijke podcast!

Muziek door Jingleman Lucas de Gier

Wil jij ook graag in de podcast dan kan je mailen naar info@superheldvoorkids.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven