Bedankt voor het downloaden van de gratis groeikaartjes en tips!

Om je te bedanken heb ik ook nog iets tofs voor je!

Speciale aanbieding Weerbaarheidstraining

Je kunt nu de SuperHeld Weerbaarheidstraining aanschaffen voor € 79 (normaal € 127). 

Schrijf je kind nu in voor deze online weerbaarheidstraining!
In deze praktische en speelse training, wordt je kind weerbaarder en leert het positiever denken.

Inaya (8 jaar)

Superheld is een super cursus! De juf praat heel lief en ik vind het heel leuk om de opdrachten uit mijn werkboek te maken. Ik vind het leuk om positief te denken. Dat doe ik heel vaak. Ik wist niet dat er een taal van je lichaam was. Ik heb geleerd hoe je kan laten zien of iets wel of niet leuk vind. Bedankt juf Houda!

Mama Nadoua

Mijn kids (11 en 9) spreken nu nog over welke gedachten je vooruit helpen en welke niet. Mindset is een woord die ze al kennen. Zo fijn om dat in de cursus Superheld in makkelijke taal weer terug te horen. Dank je Houda, voor empowerment ook mogelijk te maken aan kleine kinderen! ✨

Wat krijg je?

Online lessen

4 online lessen met video’s: bij iedere les krijg je toffe opdrachten en een interactieve quiz. De video’s en opdrachten bekijk en maak je op eigen tempo. 

Gedrukt en digitaal werkboek

Elk kind ontvangt een werkboek met opdrachten. Direct na aanmelding krijg je als ouder een exemplaar thuisgestuurd; het werkboek kan ook digitaal gedownload en ingevuld worden. Zo kan je kind zelf kiezen hoe het te werk gaat.

Vragen

Ouders en kinderen kunnen altijd hun vragen stellen op het platform via de knop “stel je vraag aan Houda”. Meer hierover in het introductie filmpje dat je direct ontvangt na je aankoop. Via de mail info@houdaloukili.com kun je ook altijd je vraag stellen.

Interactieve groepssessie

Elke eerste maandag van de maand wordt er voor de ouders een interactieve groepssessie georganiseerd (online), waar Houda vragen zal beantwoorden.

Ook krijgen de kinderen twee keer een interactieve sessie.

Video's

Direct na je aanschaf ontvang je een introductie video, over alle ins en outs van de website en de beste manier om te leren voor je kind. Je hebt direct toegang tot ondersteunende video’s die het kind helpen bij het maken van de opdrachten.

Twee maanden toegang

Je account is voor twee maanden actief, wij adviseren om 1 les per week te maken. Het proces wordt online in de gaten gehouden door Houda.

Fatima moeder van B. 7 jaar

Allereerst hartelijk dank voor deze prachtige cursus die je hebt ontwikkelt.

Ik geloof erin dat ieder kind en iedere ouder er baat bij zal hebben. Dit, omdat de emotionele ontwikkeling de basis vormt voor ons allen. De cursus Superheld heeft bij mijn kind gezorgd voor bewustwording. We hebben het wel vaker over situaties waar hij emotioneel over is. We kletsen erover totdat we het ombuigen naar iets positiefs.

De opdrachten in de cursus deden hem beseffen dat hij invloed heeft op zijn gedachten. Hoe ik me voel komt door wat ik denk. ‘’Maar mama, wat ik denk is toch echt gebeurt?’ Het besef van dat hetgeen wat gebeurt niet verandert kan worden maar wel onze gedachten erover. En de vraag of het altijd waar is wat we denken, hebben ook voor nog meer bewustwording gezorgd. Ik ben enorm dankbaar voor dit proces. Ik denk dat het iets is waar we allen in zullen blijven groeien. Houda, nogmaals bedankt!

Tijdens de Weerbaarheidstraining gaan we aan de slag met:

Een Positieve Mindset

Een positieve mindset is belangrijk voor je kind. Maar wat betekent het precies? En hoe zet je negatieve gedachtes om in positieve gedachtes?

Je Beste Eigenschappen

Elk kind heeft unieke eigenschappen. Wij leren je kind om zijn of haar eigen kracht te ervaren en deze goed in te zetten.

Krachtige Houdingen

Wie stevig in zijn schoenen staat, kan beter zijn grenzen aangeven en voor zichzelf opkomen. Aan het eind van deze les weet je kind welke houdingen krachtig zijn.

De Held In Jou!

Het is belangrijk dat je kind leert om trots te zijn op zichzelf, zelfvertrouwen opbouwt en zichzelf als SuperHeld ziet.

Deze cursus is geschikt als je kind moeite heeft met:

 1. Positief denken
 2. Voor zichzelf op te komen
 3. Contact leggen met andere kinderen
 4. Reguleren van emoties

Wat leert je kind

 1. Inzicht krijgen in eigen kracht
 2. Positief denken
 3. De juiste houding aannemen
 4. Verschillende houdingen herkennen
 5. Stevig staan en zelfvertrouwen uitstralen
 6. De ‘groeimindset’ inzetten
 7. Emoties van jezelf en een ander herkennen

Heb je nog vragen?

Kijk of jouw vraag met antwoord hier tussen staat.

Een weerbaarheidstraining is een praktische, maar vooral leerzame en speelse training, die jouw kind helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen. Daardoor worden kinderen weerbaarder en kunnen ze beter voor zichzelf opkomen.
Deze weerbaarheidstraining is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar die moeite hebben om voor zichzelf op te komen. Als je kind een negatief zelfbeeld heeft, moeite heeft om contact te leggen met anderen en het lastig vindt om emoties te reguleren is deze weerbaarheidstraining van grote waarde.
Als je kind de weerbaarheidstraining thuis volgt, zijn alle trainingen online. Je kind krijgt een fysiek werkboek thuisgestuurd om de opdrachten van de training in te maken. Zo kan hij of zij de training op zijn of haar eigen tempo volgen. Scholen en groepen kunnen naast het online programma ook workshops op locatie volgen.
De tijdsinvestering verschilt per kind. Je hebt vier maanden toegang tot de training. In die tijd kun je als kind of als ouders met je kind de training volgen en oefenen. Een les duurt ongeveer 1,5 uur. De een doet een les per week en is na een maand klaar, een ander doet er ruim drie maanden over.
Zeker weten! Zodra je de training hebt aangeschaft ontvang je een e-mail met daarin een video met uitleg over het platform. Ik stuur de volgende dag het gedrukte werkboek naar jullie toe en dan kan je kleine SuperHeld meteen aan de slag!
Je volgt de training op een online platform waarop je video’s, een digitaal werkboek en leuke quizzen kunt vinden. Daarnaast ontvang je een gedrukt werkboek en de enige echte stickers van SuperHeld! Verder krijg je als ouders of verzorgers informatie over het programma en eventuele opdrachten en is er een keer per maand een extra Q&A voor ouders of verzorgers. Ook is er een keer per maand een Q&A voor de kinderen. En natuurlijk niet te vergeten: ik ben dagelijks bereikbaar voor al jullie vragen!
Na deze weerbaarheidstraining heeft je kind meer vertrouwen in eigen kunnen. Hij of zij denkt meer in een groeimindset en is een stuk minder onzeker. Je kind weet na deze training hoe hij of zij moet omgaan met tegenslagen en hoe je dit kunt omdraaien naar een positieve gedachte. Ook kan je kind emoties van zichzelf en anderen beter herkennen en leert hij of zij om trots te zijn op zichzelf.

Weerbaarheidstraining van € 127 nu voor maar € 97.

Scroll naar boven